top of page
MG_1048_LR.jpg

Flexibele oplossingen voor de inrichting van je kantoor

Bij Master Pro ontwerpen we werkruimtes die werken

Onze interieur designers staan klaar om de nieuwe manieren van werken te integreren in een nieuw plan met kantoormeubilair dat aan al uw toekomstige behoeften zal voldoen. Omdat een efficiënte kantoorinrichting leidt tot efficiënt werken .

Master Pro begeleidt uw bedrijf in een consultancy traject met als doel om de eisen van de organisatie te toetsen aan de beschikbare ruimte en de uit te voeren taken. De workflow, communicatie en contacten tussen medewerkers, teams en afdelingen vormen de basis voor het interieurontwerp. Op basis van huidige en toekomstige eisen worden concepten van werkplekken en veelgebruikte ruimtes ontwikkeld en wordt het gebruik van de beschikbare kantoorruimte geoptimaliseerd. Tijdens dit proces zullen we huidige en toekomstige behoeften analyseren om het optimale ontwerp voor de huidige behoeften te ontwikkelen en tegelijkertijd de betrokkenheid van medewerkers en toekomstige flexibiliteit te maximaliseren .

Hoe doen we het? 3 fasen in 5 stappen

 1. Eerste consultatie:

  • We beginnen met het vertalen van uw wensen naar een voorlopig ontwerpconcept, waarbij we de verdeling van teams en individuele werkruimtes benadrukken

  • Vroegtijdige betrokkenheid van medewerkers zorgt ervoor dat onze plannen aansluiten bij de daadwerkelijke dagelijkse werkzaamheden en dat deze door uw team worden omarmd.

 2. Gedetailleerde planning:

  • Onze analyse leidt tot een uitgebreide 2D-indeling en een gedetailleerd 3D-ruimtelijk model, inclusief kleurenschema's, materialen en inrichtingen die zijn afgestemd op het verbeteren van de functionaliteit en esthetiek van uw werkplek.

 3. Implementatie en evaluatie:

  • De laatste fase omvat een gedetailleerde projectplanning, meubelselectie en budgetoverzicht, zodat alles aansluit bij uw visie en financiële mogelijkheden.

 

Screenshot 19-05-2021 om 11.45.06.png
Ons proces: Ons proces
_43A4779.jpg

Kantoorinrichting

Engagement en flexibiliteit:

Elke stap van ons proces is ontworpen om de betrokkenheid van medewerkers te maximaliseren en de toekomstige flexibiliteit van de werkplek te garanderen. Door de kantoorinrichting te optimaliseren en het juiste meubilair te selecteren, creëren wij omgevingen die leiden tot efficiënt en plezierig werken.

Neem vandaag nog contact met ons op:

 

Ontdek hoe Master Pro uw kantoorinrichtingsproject tot een succes kan maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin uw reis naar een betere werkplek.

Klaar om uw kantooromgeving naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met onze ontwerpexperts bij Master Pro en begin vandaag nog met de transformatie.

 

bottom of page