top of page

Onze aanpak: Lease, Huren of FAAS

Bent u een startup die een tijdelijke ruimte wil inrichten? Of bent u een gevestigd bedrijf dat naar een nieuwe werkplek verhuist en behoefte heeft aan een nieuwe ruimteplanning?

 

Voor al deze bedrijven en nog veel meer zijn wij uw partner om u te helpen ook de beste financiële oplossing te vinden.

Het huren van uw kantoormeubilair kan betaalbaarder en flexibeler zijn. De huurperioden worden afgestemd op uw behoeften en wij kunnen aan elk budget voldoen.

 

Voor anderen kan een financiële lease een betere oplossing zijn.

 

Furniture as a Service (FaaS) kan een andere mogelijkheid zijn voor die pioniers die geloven in innovatie en duurzaamheid.

_43A1416_edited.png

Hoe het werkt

Een Voorstel: Onze Sales Manager zal een afspraak met u inplannen. Na bezoek wordt een projectplan opgesteld met een actieplan en budget ter goedkeuring. De financiële opties worden toegelicht en het budget wordt vastgelegd op basis van de gekozen oplossing en de beschikbare middelen.

 

Onze lease-oplossingen zijn een flexibele en betaalbare manier om kwalitatief kantoormeubilair te plaatsen. Wij zijn één van de grootste dealers in hedendaags design en kantoormeubilair, variërend van accessoires tot grote bureaus, bureaustoelen en zelfs kunstwerken. Alles wat u nodig heeft om uw werkruimte te upgraden.

Huur uw meubilair voor kortlopende of langlopende projecten en wij coördineren elk onderdeel van het project voor u.

Ruimteplanning en Interieurontwerp

Onze interieurontwerpers zorgen voor het design, zodat u de perfecte fit krijgt bij het leasen van uw kantoormeubilair. Na het plannen van een bezoek samen met u, komen we met een voorstel en budget.

Van huur tot eigendom (Lease to Own)

Met een langetermijncontract voor uw lease kunt u een interessant restwaarde hebben om uiteindelijk het gekozen meubilair na afloop van uw contract te kopen.

 

Furniture as a Service (FAAS)

 

Uw bedrijf groeit snel of uw bedrijfsimago is belangrijk voor u, dan kan de keuze voor FaaS perfect voor u zijn. U kunt uw bedrijfskapitaal besteden aan de belangrijke groei voor uw bedrijf terwijl u uw maandelijkse kosten voor uw voorzieningen zoals meubilair fixeert en u altijd flexibel bent indien uw behoeften zouden veranderen.

 

 

Neem contact op

Om uw voorstel op maat te krijgen.

 

 

Ja, we leasen niet alleen meubels, we verkopen het ook! Als u op zoek bent naar een stuk of een hele set voor uw kantoor, laat het ons weten .

Over ons: Over ons
_43A0435.jpg
20181029_MMR_Studio-100-Churchill-Club_MG_8598_s.jpg

Financiering

WIJ KUNNEN VEEL MEER VOOR U DOEN

Bij MasterPro doen we alle meubelreparatie- en overspuitwerkzaamheden in onze fabriek.

Van opnieuw stofferen tot overspuiten , deze diensten maken deel uit van ons 'kwaliteitscontract' en zijn beschikbaar voor al onze klanten.

Office-ontwerp

_43A9308.jpg

Opnieuw bekleden

Professioneel

meubilair

Circulaire economie

bottom of page