top of page
_43A9886-1.png

Zorg

Interieurinrichting voor de zorg

Designing with care, for those who need care

Welkom bij Master Pro, uw vertrouwde partner bij het creëren van doordachte, functionele en esthetisch aantrekkelijke interieurs voor de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van omgevingen voor ziekenhuizen, woningen voor ouderen en woningen voor personen met specifieke behoeften. Onze expertise zorgt ervoor dat elk project tegemoetkomt aan de unieke behoeften van de bewoners, waardoor comfort, veiligheid en gemeenschapsgevoel worden bevorderd.

 

Begeleid wonen voor mensen met specifieke behoeften

 

Wij begrijpen dat individuen met specifieke behoeften een omgeving nodig hebben die hun dagelijks leven ondersteunt en tegelijkertijd de onafhankelijkheid en het welzijn bevordert. Onze ontwerpen omvatten:

  • Adaptive Spaces: aanpasbare woonruimtes die eenvoudig kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften.

  • Technologie-integratie: slimme thuissystemen voor verbeterde toegankelijkheid en veiligheid.

  • Therapeutische omgevingen: ruimtes die zijn ontworpen ter ondersteuning van fysieke en mentale gezondheidstherapieën.

  • Gemeenschappelijke ruimtes: Gemeenschappelijke ruimtes die sociale interactie en betrokkenheid van de gemeenschap stimuleren.

 

Seniorenhuisvesting met uitgebreide diensten

 

Ontwerpen voor senioren betekent het creëren van ruimtes die niet alleen comfortabel zijn, maar ook veilig en ondersteunend. Onze aanpak omvat:

 

  • Ergonomisch ontwerp: Meubels en indelingen die de belasting verminderen en het comfort voor oudere volwassenen vergroten.

  • Veiligheidsvoorzieningen: Antislipvloeren, handgrepen en noodoproepsystemen om een veilige leefomgeving te garanderen.

  • Toegankelijkheid: Gemakkelijk te navigeren ruimtes met brede deuropeningen, opritten en liften.

  • Gezondheidszorgintegratie: Ontwerpelementen die medische zorg en ondersteuning vergemakkelijken, zoals verpleegposten op de kamer en klinieken op locatie.

 

Waarom kiezen voor Master Pro?

 

Met jarenlange ervaring op het gebied van interieurontwerp brengt ons team een ongeëvenaarde expertise in elk project. We begrijpen de specifieke uitdagingen en vereisten van het ontwerpen voor individuen die hulp nodig hebben, en we streven ernaar ruimtes te creëren die hun levenskwaliteit verbeteren.

Aangepaste oplossingen

Elk project is uniek en we zijn er trots op dat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een seniorenwoning of huisvesting voor jongeren met speciale behoeften, onze ontwerpen zijn op maat gemaakt om het welzijn en de onafhankelijkheid van de bewoners te ondersteunen.

Collaboratieve aanpak

Wij geloven in een gezamenlijke ontwerpbenadering. Ons team werkt nauw samen met zorgprofessionals, zorgverleners en de bewoners zelf om ervoor te zorgen dat met elk aspect van de omgeving rekening wordt gehouden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat onze ontwerpen niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en ondersteunend.

 

Duurzaam design

 

Bij Master zetten we ons in voor duurzame ontwerppraktijken. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en integreren energie-efficiënte systemen om omgevingen te creëren die niet alleen gezond zijn voor de bewoners, maar ook voor de planeet.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie:

Thanks for submitting!

bottom of page