top of page
MG_1048_LR.jpg

Openbare Ruimtes

Ruimtes Creëren voor Gemeenschap, Cultuur, Handel en Educatie

 

Mastre Pro heeft ervaring in het transformeren van een divers scala aan openbare ruimtes in levendige en functionele hubs voor gemeenschap, bestuur, cultuur, handel, zorg en onderwijs. Onze ontwerpexpertise strekt zich uit over stadhuizen, bibliotheken, culturele centra, gemeentehuizen, winkelomgevingen, woonzorgcentra en onderwijsinstellingen. We richten ons op het creëren van ruimtes die niet alleen voldoen aan de functionele behoeften van deze omgevingen, maar we willen ook inspireren, en connectie en betrokkenheid bevorderen.

Waarom Kiezen voor Master Pro?

 

Brede Expertise: Met een breed scala aan publieke projecten op onze naam, waaronder scholen en onderwijsfaciliteiten, brengen we een expertise van verschillende openbare behoeften en functies.

Op Maat Gemaakte Oplossingen: Onze ontwerpen zijn afgestemd op de unieke uitdagingen en doelen van elke ruimte, of het nu een winkel, een stadhuis of een school is.

 

Duurzaam en Sustainable Design: We zetten ons in voor het gebruik van duurzame materialen en ontwerppraktijken die ervoor zorgen dat onze interieurs zowel milieuvriendelijk als duurzaam zijn.

Onze Aanpak:

Projectmanagement: We werken nauw samen met alle belanghebbenden, van overheidsfunctionarissen tot schooladministrateurs, om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen aansluiten bij het beoogde gebruik en de verwachtingen van alle betrokkenen.

 

Innovatief Ontwerp: We gebruiken de nieuwste ontwerptechnieken om ruimtes te creëren die zowel modern als tijdloos zijn, met respect voor de culturele en historische betekenis van elke locatie. Onze ervaring met ons eigen historisch pand geeft ons extra expertise in deze materie. 

Toegankelijkheid en Inclusie: Onze prioriteit is het creëren van inclusieve ruimtes die toegankelijk zijn voor iedereen in de gemeenschap, inclusief studenten, shoppers en bewoners van woonzorgcentra.

 

Uitgelichte Projecten:

 

Publiek: Inclusief stad- en gemeentehuizen die centraal staan in burgerlijke betrokkenheid.

Culturele Locaties: Zoals bibliotheken en culturele centra, die dienen als culturele hubs van de gemeenschap.

 

Onderwijsruimtes: We hebben uitnodigende lobbies voor scholen ontworpen die de onderwijsomgeving en de eerste indrukken verbeteren.

 

Commerciële en Winkelruimtes: Op maat gemaakte winkelomgevingen die de klantervaring optimaliseren.

 

Woonzorgcentra: Veilige en stimulerende ruimtes die het welzijn en de onafhankelijkheid van de bewoners ondersteunen.

 

Laat Master Pro u helpen uw openbare ruimte te transformeren in een hoeksteen van uw gemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en om uw project in detail te bespreken.

 

Klaar om uw openbare ruimte te verbeteren met een functioneel, meesterlijk ontwerp? Neem nu contact op met Master Pro om van uw ruimte een baken van gemeenschap, cultuur en leren te maken.

 

 

Ons proces: Ons proces
20190211_MMB_Bibliotheek-Hasselt_MG_1150_s.jpg

Publieke Ruimtes

bottom of page