top of page
Wie zijn we

MasterPro maakt deel uit van de Master Meubel design group, met klanten in heel België, Nederland en andere delen van Europa. Met meer dan 30 jaar ervaring in de meubelbranche zijn wij gespecialiseerd in tijdloze designmeubelen en interieurarchitectuur.

Op 13 oktober 2018 opende de wereldberoemde Zwitserse meubelfabrikant Vitra zijn eerste Partner Store in Antwerpen. De voormalige showroom van Walter Van Beirendonck werd omgetoverd tot een ruimte van 700m² waarin de mogelijkheden uit de collectie worden getoond. Vitra Partner Store Antwerpen wordt uitgebaat door Master Meubel uit Turnhout. Master Meubel is al jaren één van de belangrijkste Vitra-dealers in België. De twee familiebedrijven delen een voorliefde voor hedendaags design, ontworpen door meesters uit heden en verleden.

Onze knowhow in deze branche gaat terug tot de essentie van het meubelambacht en herbekleding, meesters in interieurontwerp, designmeubelen en meubelen op maat.

 

De grote designmeesters van onze tijd, dat is ons DNA.

We hebben met hen samengewerkt, voor hen. En al meer dan 30 jaar brengen we hun levenswerk naar u toe.

MasterPro bestaat uit een team van getalenteerde professionals die hun beste beentje voor zetten om de ruimte van de klant om te toveren tot iets moois. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw kantoor of een woonkamer, wij luisteren naar de wensen van de klant en focussen op comfort, functionaliteit en kwaliteit.

 

We doen er alles aan om onze klanten verliefd te laten worden op hun ruimte. We werken aan elk creatief aspect om tot het beste resultaat te komen. Tijdens het project werken we nauw samen met de klant zodat het eindresultaat aansluit bij hun wensen en behoeften.

Bel of mail ons om uw eerste afspraak in te plannen.

_MG_4478.jpg

Alles over de Master (s)

Over ons: Over ons
Onze Ateliers

Wij zijn rotsvast overtuigd van de kwaliteit van het design en de productie van elk stuk dat we hier tonen en we weten ook dat de klant voor dit product veeleisend is en persoonlijke wensen projecteert op zijn favoriete meubels. Daarom hebben we een uitgebreide serviceverlening opgezet.

_43A1693.jpg

Meubelmakerij

In de meubelmakerij worden designstukken gerenoveerd met het grootste respect voor het origineel of volledig op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant.

_43A1637.jpg

Gordijnatelier

Voor gordijnen en andere raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat ons u begeleiden in uw zoektocht naar de perfecte gordijnen en jaloezieën, van planning tot uitvoering.

_43A4238.jpg

Lakkerij

Maatwerk producten worden in elke mogelijkefinish afgewerkt, en ook lederen renovaties zijn mogelijk. We brengen beschermende coatings aan op stoffen om ze te beschermen tegen vlekken, wat de duurzaamheid verzekert.

_43A1784.jpg

Stoffeerderij

Wilt u uw favoriete stukken opfrissen? Voor meubelen die nog in productie zijn, bestellen we nieuwe hoezen bij de fabrikant. Voor erfstukken of oudere items bieden wij op maat gemaakte herstoffering en renovatie aan. Dit geeft uw meubel een niet leven en bovendien helpt u mee aan een duurzamere wereld door de afvalberg te verminderen.

IMG_4721.jpg

Expeditie & Installatie

Onze in-house vakmensen en projectmanager nemen het roer in handen en zorgen ervoor dat elk aspect van uw ontwerp wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteits- en precisienormen. Onze toewijding aan uitmuntendheid en aandacht voor detail betekent dat wij alle complexiteiten aanpakken, zodat u een vlotte en stressvrije ervaring van begin tot eind hebt.

12.jpg

Merken en Partners

Wij presenteren met trots meer dan 300 gerenommeerde designmerken in onze drie winkels. Bekende designmerken kiezen ons vaak als hun lokale servicepartner dankzij onze uitstekende relaties met hen. Dit stelt ons in staat om direct toegang te krijgen tot hun expertise wanneer dat nodig is en zorgt ervoor dat we originele vervangingsonderdelen van beschikbaar hebben.

Behind the scenes

Boek een rondleiding

Boek een rondleiding achter de schermen. Ontdek onze ambachtelijke werkplaatsen voor houtbewerking en stoffering, leer meer over het modernistische gebouw en zijn architect, en verken ons Master Museum. In onze galerij vindt u alle grote meesters van de designwereld en zelfs enkele unieke designstukken die museumwaardig zijn. We nemen u mee op een reis door 150 jaar meubel-design-geschiedenis.

Our B2B Team

Portretten_master-3986_lr.jpg

Goele Vermeeren

  • Grey LinkedIn Icon

C.E.O.

Portretten_master-3582_lr.jpg

Filip Versmissen

  • Grey LinkedIn Icon

Creative Director

Portretten_master-3603_lr.jpg

Gilian Theys

  • Grey LinkedIn Icon

C.O.O.

Portretten_master-3918_lr.jpg

Inge Clukers

  • Grey LinkedIn Icon

B2B Sales Manager

Portretten_master-3675_lr.jpg

Stien Barzeele
Fien Huybrechts

Interior designers

Portretten_master-3886_lr.jpg

Hans De Bont

  • Grey LinkedIn Icon

Senior Interior designer

Master Team

Supported by the entire team of Master Interior Group 

Portretten_master-4000-Verbeterd-NR_lr.jpg
bottom of page