top of page
FJ4A1162.jpg

Openbare gebouwen

Publieke ruimtes in openbare gebouwen

Ontwerpen van publieke ruimtes die inspireren

Bij MasterPro.be zijn we trots op onze uitgebreide ervaring en expertise in het ontwerpen en inrichten van openbare gebouwen. Onze toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht is zichtbaar in elk project dat we uitvoeren. Hier zijn enkele van de opvallende projecten die we in deze sector hebben voltooid:

 

Bibliotheekproject Hasselt

 

Het ontwerp richtte zich op het creëren van veelzijdige ruimtes voor lezen, studeren en het organiseren van evenementen. We selecteerden duurzame maar stijlvolle meubels die het architectonische karakter van de bibliotheek aanvullen en voldoen aan haar diverse behoeften.

 

Artiestenfoyer in Cultureel Centrum Warande

 

In samenwerking met een cultureel centrum hebben we een artiestenfoyer ontworpen en ingericht die dient als een dynamische ruimte voor creatievelingen en artiesten. Dit project vereiste een mix van functionele werkruimtes en comfortabele loungeruimtes. We integreerden op maat gemaakte meubels en doordachte designelementen om een omgeving te creëren die creativiteit en samenwerking onder artiesten bevordert.

 

Stadhuis van Antwerpen

 

Een van onze meest prestigieuze projecten was de renovatie van het Stadhuis van Antwerpen. We leverden uitgebreide ontwerp- en inrichtingsoplossingen voor zowel de openbare ruimtes als de kantoren, inclusief meubels op maat, tapijten en gordijnen.

 

Interieur Stadhuis van Antwerpen

Waarom Kiezen voor MasterPro.be?

 

Bekende designmerken kiezen ons vaak als hun lokale servicepartner vanwege onze uitstekende relaties en directe toegang tot hun expertise. Dit stelt ons in staat om originele onderdelen van fabrikanten te leveren, wat zorgt voor duurzaamheid en consistentie in al onze projecten.

 

  • Expertise: Met meer dan 300 gerenommeerde designmerken in onze drie winkels, hebben we de ervaring en kennis om projecten van elke omvang aan te pakken.

  • Maatwerk: We bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elk openbaar gebouw, zodat onze ontwerpen de functionaliteit en gebruikerservaring verbeteren.

  • Duurzaamheid: Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat we prioriteit geven aan milieuvriendelijke materialen en praktijken, waardoor we ruimtes creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook verantwoord.

 

Bij MasterPro.be begrijpen we het belang van openbare gebouwen voor de gemeenschap en de gemeenschapszin. Ons doel is om ruimtes te creëren die gastvrij, functioneel en inspirerend zijn voor alle gebruikers.

Contact us today to learn more about how we can transform your public building with our expert design solutions

Thanks for submitting!

bottom of page