top of page
Ons proces: Ons proces
_43A0637.jpg

Particuliere huur

grijs_edited.png
grijs.png

Particuliere huur

Maak van je huis een thuis zonder je zorgen te maken over de meubels.

 

Of het nu gaat om een huis of een appartement, onze meubel- en accessoirecollecties bevatten alles wat u nodig heeft en zijn allemaal te huur.

 

Hoe het werkt

Onze Meubelverhuur-oplossingen zijn een flexibele en betaalbare manier om kwalitatief hoogstaand designmeubilair te leveren. Iedereen kan profiteren van onze huuroplossing - we waren een van de grootste dealers in hedendaags design en kantoormeubilair , gaande van accessoires tot banken, thuiskantoor en zelfs kunstwerken. Alles wat u nodig heeft om uw interieur te upgraden.

Huur uw meubelen voor korte of lange termijn . Onze interieurontwerpers zorgen voor de ruimtelijke planning, zodat u de perfecte pasvorm krijgt bij het huren van uw meubels.

Nadat we samen met u een bezoek hebben gepland, komen we met een voorstel en budget voor uw beoordeling en acceptatie.

Van huur tot eigen

Met een langlopend contract voor uw huur kunt u een interessante restwaarde hebben om uiteindelijk na afloop van uw contract de gekozen meubelen te kopen.

 

 

Neem contact op

Om uw voorstel op maat te krijgen.

Ja, we verhuren niet alleen meubels, we verkopen het ook! Als u een stuk of een hele set voor uw huis wilt kopen, laat het ons weten.

WIJ KUNNEN VEEL MEER VOOR U DOEN

Door gebruik te maken van onze kennis op het gebied, wordt uw eigendom een ​​advertentie met een maximaal verkooppotentieel die sneller en tegen een hogere prijs zal verkopen.​

Enscenering

_MG_9746.jpg

Huur je studentenmeubelpakket

_43A9222 kopie.jpg
43A3620-4-1000x667.png
bottom of page